• -
  • 2009

Söndag 13 december, 2009
DJs: KSS-Radio
Tid: 16-19
Fri entré

Fira Lucia med Kalligrammofon på KRETS! 
Passa på att julklappshandla i distron och köp lussefika till modesta priser. Årets sista Kalligrammofon-arrangemang på KRETS bjuder på fina Göteborgsbesök.

Pop-experimentalisten Viktor Sjöberg har under de senaste åren turnerat i världen som en del av Jens Lekmans band. Nu har han dock landat på svensk mark igen och är aktuell med ett nytt soloalbum inspirerat av ”klassisk amerikansk mjukrock”, en ölblogg och Kalligrammofon-samarbetet KSS-Radio.


Mångsysslaren Johan Gustavsson är tillbaka på KRETS och kommer att framföra musik som Tsukimono. Tsukimono har blivit det namn under vilket Gustavsson med personlig röst nyfiket har testat på den experimentella musikens olika uttryck. Ett otal skivor har släppts genom åren och nu är han aktuell med en helt ny 7″ på Kalligrammofon. Johan gjorde nyligen ett magiskt framträdande på NMFHU-Festival i STHLM där han koncentrerade sig på att spela material från sina album Née och Heart Attack Money. Vi kan förvänta oss något liknande även den här gången.

Mer information:
www.kalligrammofon.com

Tack till Folkuniversitetet.