• -
  • 2010

Fredag 21 maj, 2010
Tid: 19-22
Entré: 40 SEK

Ora Cogan kommer från Vancouver och började skriva sånger och uppträda vid 12 års ålder. Hon har sedan dess utformat ballader och blues med sin säregna röst. Låtarna är starka, förföriska och drömska. Live uppträder Cogan i duoform, med extragitarr, dragspel och drones. Hon har på sistone blivit lite av en favorit inom den oberoende musikscenen och har turnerat världen över.

MAG 
är ett soloprojekt signerat Magdalena Ågren, tidigare medlem i Surplus People. Hon arbetar med live-samplingar med trombon, megafon, gitarr och diverse ljud. Skruvade poplåtar byggs upp från minsta beståndsdel till en dystopisk lo-fi-kakofoni. MAG leverar sin musik med en enorm energi som lämnar gåshud på din kropp.

( ( k a s s e t t b o l a g e t ) )
 är ett nystartat bolag som vill främja kvinnliga artister inom olika genrer. Bolagets två första släpp är med My Pet Goat (samplings-singer-/songwriter) och MAG (trombon-megafon-pop). Dessa kassetter är limiterade och har handgjorda omslag och handtryckt och handskriven text. De första tjugo som köper båda kassetterna får även en limiterad screentryckt tygpåse.