• -
  • 2016

Lördag 12 mars, 2016
Tid: 19.00
Fri entré

Mother & Child feat. Adrian Åsling framför Dan Olssons The Creature from Outer Space:

Dan Olssons The Creature from Outer Space är soundtracket till en imaginär science-fiction-thriller. En subliminal ljudskräckis vars musikaliska fundament är kompositörens utforskande av naiva synthljud och ett slitet bandeko. Live framför Olsson verket som en del av konstellationen Mother & Child, kvällen till ära förstärkta av Adrian Åsling på saxofon.

https://half-night.bandcamp.com/album/the-creature-from-outer-space
https://www.facebook.com/halfnightrecords

Skeppet:

Skeppet är Malmös bästa dynamiska rockduo, bestående av Andreas Malm och Henrik Wallin. Det handlar om kosmisk krautdisco med ett patenterat sväng. Bandet är just nu aktuellt med samlingskassetten Skeppet Deluxe på Not Not Fun.

http://www.kosmiskvag.com/

Lighthouse:

Rotade i ett gediget shoegazearv väver Lundabandet Lighthouse sin ljudbild kring ekande gitarrer och duggande melodier. Bandet är aktuellt med självutgivna EP:n Escape.

https://soundcloud.com/lighthouse-7/sets/escape
https://www.facebook.com/lighthousegaze

Kalligrammofon är en etikett för popmusik, experimentell musik och experimentell popmusik. Aktiv sedan 2006 och baserad i Malmö, med en katalog som bland annat rymmer verk av Testbild!, Death And Vanilla och Viktor Sjöberg. 2016 firar Kalligrammofon 10 år som etikett.

Tack till Folkuniversitetet.